Toyota Land Cruiser

MUP HNŽ: Novi džip za mostarske specijalce

Danas je ministar MUP-a HNŽ-a uručio ključeve namjenskog terenskog vozila ''TOYOTA LAND CRUISER'' Postrojbi za potporu Uprave policije MUP-a HNŽ
Vijesti / Flash | 28. 02. 2023. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjedištu MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije u Mostaru izvršena je primopredaja novog vozila Postrojbi za potporu (Specijalna policija).
 
Danas je ministar MUP-a HNŽ-a uručio ključeve namjenskog terenskog vozila ''TOYOTA LAND CRUISER'' Postrojbi za potporu Uprave policije MUP-a HNŽ. Ovo vozilo je u sklopu 23 nova službena vozila koja su dodijeljena policijskim službenicima Uprave policije MUP-a HNŽ.

Podsjetimo, ranije smo objavili detalje Javne nabavke, pa je skoro pola milijuna maraka, bez PDV-a, predvidjelo Ministarstvo unutarnjih poslova za nabavu novih vozila uz financiranje putem leasinga.
 
Naime, prema planu javih nabava za 2023. godinu za tu stavku previđeno je 492.307 KM.

Hercegovačko-neretvanski policajci modernizirat će se i nabavom bespilotne letjelice, a u planu nabavki navedena je cijena od 14.529 bez PDV-a. Kako je navedeno u planu nabavki, za proširenje video-analitičkog sustava i izrada backup-redundantnog (rezervnog) sustava izdvojit će se 42.735 KM bez PDV-a, a za nabavu uređaja za blokadu mobitela 25.641 KM bez PDV-a.

Podsjetimo, početkom siječnja ove godine MUP HNŽ-a obnovio je vozni park s 23 nova vozila.
 
Kako je tom prilikom rekao ministar unutarnjih poslova u Vladi HNŽ-a, Slađan Bevanda, radilo se o petoj isporuci novih vozila od 2014. godine. Kako je rekao, 23 vozila vrijede oko 860 tisuća KM neto, odnosno 930 tisuća KM sa kamatama, a nabavljeni su na leasing na pet godina. Naveo je i će se javnim pozivom prodati vozila koja su nabavljena 2014. godine. 
Kopirati
Drag cursor here to close